Hamzaoğlu: ‘Transferi kapattık’

Kadrosuna güvendiğini ifade eden Hamza Hoca, ‘Ciddi ve iyi teklifler olursa gidenler olabilir. Ancak gelen olmaz. Necid şuan bizimle. İyi bir teklif gelir, o da gitmek isterse izin verebiliriz’ dedi.

Hamzaoğlu: ‘Transferi kapattık’

Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Adanaspor maçıyla lige iyi bir giriş yapmak istediklerini söyledi. 

Trabzonspor’la oynanan hazırlık karşılaşmasında iyi sinyaller aldıklarını ifade eden Hamza Hoca ‘Sonuçtan ziyade sahada ortaya koyduğumuz oyun, yardımlaşma, topa sahip olma takımımızın yavaş yavaş istediğimizi seviyeye geldiğini gösterdi. İlerleyen haftalarda gerçek formumuzu yakalamayı hedefliyoruz. Sinyalleri gördük. Cuma günü lig bizimle başlıyor. Güzel bir sezon geçirmek istiyoruz.’ dedi. 

MÜCADELE ETMELİYİZ

Adanaspor maçında dikkatli olacaklarının altını çizen genç teknik adam ‘Adanaspor lige yeni çıkmış olabilir. Kendi sahasında etkili bir takım. Dikkatli olmak zorundayız. Sıcaksa sıcağa göre hareket etmeliyiz. Rakibin iyi taraflarını kapatıp zaaflarından yararlanmalıyız.’ diye konuştu. 

Bu sezon takım olma yoluna önemli mesafeler katetmek istediklerinin altını çizen Hamza Hamzaoğlu şöyle konuştu: 

 

NECİD’İN DURUMU

‘Birbirine yakın ve kenetlenebilecek bir takım olmamız lazım. Biz önce takım olacağız. Takım halinde başarıyı yakalayacağız. Yıldız isteniyorsa bizim takımımız da yıldız var. John’la transferi kapattık. Ciddi ve iyi teklifler olursa gidenler olabilir. Ancak gelen olmaz. Necid şuan bizimle. İyi bir teklif gelir, o da gitmek isterse transferine izin verebiliriz. Ancak şuan takımımızın bir parçası’

YÜZDE YÜZ HAZIR DEĞİLİZ

Hamza Hoca, takımın hazır olmasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: ‘Yüzde yüz hazır değiliz. Lig başladığında maç temposunu yakalayacağız. İstediğiniz kadar hazırlık maçı oynayın, ligin atmosferi farklı oluyor. Birkaç hafta içerisinde takım gerçek gücünü ortaya koyacaktır.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X