‘Her şey İnegöl’ün geleceği için’

İnegöl Belediyesi Yeni İnegöl olarak adlandırılan bölgenin geniş caddeleri ve yaşam alanlarıyla ilçeye değer katması için ham yol çalışmalarına başladı. Aktaş, şehrin genişleme yönünü batıya çevirdiklerini söyledi.

‘Her şey İnegöl’ün geleceği için’

İnegöl Belediyesi, Yeni İnegöl olarak bilinen Akhisar, Huzur ve Baykoca Mahalleri’ni kapsayan bölgenin geniş caddeleriyle ve yaşam alanlarıyla İnegöl’e değer katması için ham yol çalışması başlattı. 

Belediye ekiplerince başlatılan ham yol çalışmaları ile ilgili bilgi veren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl’ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm gayemiz ve amacımız İnegöl” diye konuştu.

Yeni İnegöl’ün kentin geleceği adına önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Aktaş, Akhisar ve Huzur Mahalleleri’nin 2006 yılı itibari ile köy statüsünden mahalle statüsüne geçerek ilçe merkezimize bağlandıktan sonra, tam anlamıyla belediye hizmetleriyle tanışmaya başladığını söyledi. Bu tarih itibari ile Akhisar ve Huzur Mahalleleri’nde dönüşüm ve gelişim yaşandığını ifade eden Aktaş, Akhisar, Huzur ve Baykoca Mahalleleri’nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Aktaş, “İnegöl Belediyesi hizmetleri bu iki mahallemize ulaşmaya başladı. Yeni İnegöl, bizim olmazsa olmazlarımızdan. Bu projeyle şehrimizin genişleme yönünü batıya çevirdik. Bütün bu yaptıklarımızla daha modern, havası daha temiz, verimli tarım arazilerine zarar vermeden gelişen bir yeni bir şehir oluşturmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

‘YENİ İNEGÖL BU ŞEHRE DEĞER KATACAK’

Yeni İnegöl’ün geniş caddeleri ve yaşam alanlarıyla İnegöl’e değer katacağını ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İmarda yol olarak gözüken yerlerde ham yol çalışmalarına start verdik. İmarda belirlenen 15 metre ve üzeri genişlikteki tüm yerleri açıyoruz. Baykoca Mahallemiz’in ön tarafında başlattığımız bu çalışma ile şehre yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyoruz. Ham yol çalışmamız Akhisar ve Huzur Mahalleleri’ni de kapsayacak. Özellikle bu çalışmada bize destek ve katkı veren Bursa Büyükşehir Belediyemize de teşekkürlerimi sunmak isterim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X