Hillary eşine şiddet uygulamış

Bill Clinton’un başkanlığı döneminde Beyaz Saray’da görev yapan eski bir CIA ajanı yazdığı kitapta Hillary Clinton’un eşinin gözünü morarttığını ileri sürdü.

Hillary eşine şiddet uygulamış

bu ay sonuna doğru piyasaya çıkması beklenen ‘Crisis of Character’ kitabında Oval Ofis’in kapısında durmakla görevli Gary Byrne, Demokrat Parti’den başkan aday adayı Hillary Clinton’u ‘hiddetli, fevri ve etrafı dalkavuklarla sarılı’ olarak tanımlıyor.

Kitaba göre Byrne, Bill Clinton’un çapkınlıklarına da tanık olmuş. 1995 yılında Clinton çiftinin tartışmasına tanık olan Byrne, Hillary Clinton’un ‘gürleyen sesini’ duyduğunu ve ertesi gün Bill Clinton’un gözü morarmış halde dolaştığını iddia etti. Başkan Clinton’un basın sözcüsünün ise moraran gözüne ‘kahve alerjisi’ açıklaması getirdiğini belirtti. Kitapta Clinton’un insanları küçümsediği iddialarına da yer verildi.

Kitabın zamanlaması Demokrat Parti’nin başkan adaylığını garantileyen Clinton’un önünü kesmek amaçlı olduğu şeklinde yorumlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X