Hızlı tren için heyecan ‘daha umutlu’ yeniden başlıyor: Yer teslimi yakında

Temeli 8 yıl önce atılan hızlı trenle ilgili son durumu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Ulaştırma Bakanlığı bütçesi görüşülürken söz alan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin açıkladı.9 milyar 449 milyon liralık ihalede inceleme sürecinin tamamlandığını ve “çok yakında yer teslimi yapılarak işe başlanacağını” açıklayan Esgin, ayrıca Gemlik trenin de programa alınmasını istedi…Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Hızlı tren için heyecan ‘daha umutlu’ yeniden başlıyor: Yer teslimi yakında

Artık herkes biliyor… O nedenle, 23 Aralık 2012’de Balat’ta atılan temelle başlayan, ancak hevesin kırıldığı hızlı tren sürecini yeniden anlatmaya gerek yok.

Fakat…

Artık daha umutlu bekliyoruz.

Nitekim…

22 Ağustos’ta bu sütunlardan duyurduğumuz 9 milyar 449 milyon liralık ihale sonrası inceleme süreci tamamlandı ve yeni bir aşamaya gelindi.

O aşamayı da…

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Ulaştırma Bakanlığı bütçesinin görüşüldüğü toplantıya katılan AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin konuşmasında açıkladı.

Önceliği de Bursa’nın tren macerasını anımsatmaya verdi:

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X