Hüsnü Çoban’ın yeni kızı güzelliğiyle mest etti!

Yeni sezona bomba gibi giriş yapmaya hazırlanan Arka Sokaklar’a Hüsnü Çoban’ın kızı olarak katılan Şule Çoban güzelliği ile dikkat çekti. Bu sezon Şule karakterine Ecem Öz hayat verecek.

Hüsnü Çoban’ın yeni kızı güzelliğiyle mest etti!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında olan Arka sokaklar 14’üncü sezona hazırlanıyor. Kadrosuna kattığı yeni isimlerle yeni sezona bomba gibi dönüş yapacak olan Arka Sokaklar’da, diziden ayrılan isimler kadar kadroya yeni giren isimler de merak konusu.
 

EN ÇOK MERAK EDİLEN İSİMLERDEN

Son olarak Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü ve Gamze Topuz’u kadrosuna dahil eden Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban’ın, Yeni sezon çekimlerinin başladığı dizide en çok konuşulan isimlerden biri de Şule Çoban’a hayat verecek olan Ecem Öz oldu.

YAPIMCI DUYURMUŞTU

5 çocuğu olan Hüsnü Çoban’ın kızı Şule Çoban’a daha önce genç oyuncu Manolya Azize Aşık hayat veriyordu. Hüsnü Çoban’ın ikinci kızı olan Manolya Aşık’ın 14. sezonda diziden ayrılacağı yapımcı tarafından açıklandı.


Manolya Azize Aşık

GENÇ OYUNCU YENİ BÖLÜMLERDE İZLEYİCİ KARŞISINDA OLACAK

Yeni Şule Çoban netleşti. Diziye 14.sezondan itibaren güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu Ecem Öz de katıldı. Şule’nin büyümüş halini canlandıracak olan Ecem Öz yeni bölümlerde karşımıza çıkacak. Dizide Hüsnü Çoban’ın kızı, Şule Çoban’a hayat verecek olan isim Ecem Öz 14 yıldır ajansa kayıtlı oyuncu.


Ecem Öz

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X