İki küçük oyuncunun ölümünde kahreden gelişme: ‘Canını ben aldım’

Kocaeli’de biri kamp çadırında, diğeri cankurtaran kulesinde asılı halde cansız bedenleri bulunan iki gencin ölümüyle ilgili sır perdesi aralanıyor. Üzerinde “Oğuzhan’ın arkasından gidiyoruz. Melisa’nın ve kendi canımı ben aldım” yazılı not bulunan Ziya Y

İki küçük oyuncunun ölümünde kahreden gelişme: ‘Canını ben aldım’

İkilinin ortak arkadaşları Oğuzhan’ın yaklaşık 6 ay önce bir cinayete kurban gittiği, iki gencin bu olaydan sonra psikolojilerinin bozulduğu iddiası da var.

Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’ndeki Cebeci Plajı yakınlarında dün 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile Ziyatcan Yağcı’nın cesetleri bulunmuştu. Genç kızın ölmeden önce dövüldüğü anlaşılan cesedi kaldıkları çadırın içinde bulunurken, Ziyatcan Yağcı’nın cesedi  hemen yakındaki cankurtaran kulesinde iple asılı bulundu. Sır dolu olay yavaş yavaş çözülüyor… Ziyatcan’ın Melisa’yı kaldıkları çadırda boğarak öldürdüğü, ardından intihar ettiği sanılıyor. 

 

BOĞAZINDA İP İZİ TESPİT EDİLDİ

 

Melisa Kolpar ile Ziyatcan Yağcı ile ilgili Adlı Tıp’ta incelemeler sürerken, Kandıra Devlet Hastanesi’nde yapılan tesbitlerde genç kızın boğazında da ip izi bulunduğu belirtildi. Jandarma ayrıca çadırın içinde de Melisa’nın boğazının sıkılmasında kullanıldığı sanılan ipi de buldu. 

 

MELİSA’NIN ANNESİNE NOT BIRAKMIŞ

 

17 yaşındaki Ziyatcan Yağcı’nın  kız arkadaşı olduğu iddia edilen Melisa Kolpar’ın annesine not  bıraktığı belirlendi. Söz konusu notta, Melisa’nın annesinden özür dileyen Ziyatcan’nın ”Can almak Allah’a mahsus fakat olan oldu bir kere. Kızının  hiçbir kabahati yok. Sen sakın böyle bir şey yapma” yazdığı belirtildi.

 

Habertürk’ün haberine göre ise notta  “Ayfer Teyze Melisa’nın hiçbir suçu ve günahı yok. Biz Oğuzhan’ın arkasından gidiyoruz. Melisa’nın ve kendi canımı ben aldım” yazdığı belirtildi.

 

Notta adı geçen Oğuzhan’ın, iki gencin bir süre önce yaşamını  yitiren ortak arkadaşları olduğu öne sürülüyor.  Öte yandan Ziyatcan’nın dayısı Akçabeyli Muhtarı Ali Yağcı, yeğeninin herhangi psikolojik rahatsızlığının olmadığını  belirtti, ailesinin Melisa’dan haberi olmadığını ve olay üzerine şoke olduklarını  ifade etti.

 

 

“YANINA GELMEYE KARAR VERDİK” YAZMIŞ

 

Melisa Kolpar’ın Instagram hesabında önceki gün paylaştığı arkadaşının fotoğrafının altına yazdığı, “Canımın içi seni çok özledik. Hele ben hala senin kabrine gelemedim. O yüzden senin yanına gelmeye karar verdik çok az kaldı”  yazısı dikkat çekti.

 

FACEBOOK PROFİLİNDE ‘ÖLÜ’ GÖRÜNÜYOR

 

Melisa Kolpar’ın Facebook hesabında ise takma ad kısmında ‘ölü’ ifadesi yer alıyor.

 

DAYIDAN UYUŞTURUCU İDDİASI

 

Melisa’nın dayısı Salim Kolpar, yeğeninin sağlık meslek lisesinde hemşirelik bölümünde okuduğunu söyleyerek şöyle konuştu: “Ben bu çocukla arkadaşlığını duyduğumda dayısı olarak karşı çıktım. Çünkü çocuğun uyuşturucu kullandığı yönünde iddialar duydum. 4 gündür tatildelermiş birlikte. Bilseydim karşı çıkardım. Çok çaba sarf ettim görüşmemesi için ama beni dinleyen olmadı.“

 

BİZLERE KARDEŞ OLDUKLARINI SÖYLEDİLER”

 

Bölgede iş yeri bulunan bir esnaf, “Sabah kalktık böyle bir şey duyduk. Ama dün ben Melisa nerede dediğimde çadırda dedi, bende baktığımda uyuyor muydu ölmüş müydü bilemem. Saat 4 gibi tekrar Melisa’yı sordum yine çadırda dedi ama ben inanamadım o sıcakta çadırda kalmak imkansız. Ben ister istemez şüphelendim ama öyle bir şey olacağını tahmin etmedim. Bizlere kardeş olduğunu söylediler, sevgiliyiz falan demediler. Bizde onları kardeş biliyorduk. Hatta yardım edelim diye iş imkanı sunduk. Herhangi hiçbir şeyleri yoktu burada gezerlerdi, herkes tanır onları. Kötü alışkanlıkları yoktu. Çok üzüldük ailesine sabırlar diliyorum Allah rahmet eylesin” dedi.

 

OYUNCULUK YAPIYORDU

 

Kolpar ve Yağcı’nın İzmit’te bulunan bir cast ajansına kayıtlı olduğu ortaya çıktı. Hatta Melisa Kolpar’ın Medcezir, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi bazı dizilerde küçük rollerde yer aldığı öğrenildi. Ayrıca Melisa Kolpar bu hafta oyunculukla ilgili sertifika da alacaktı. Öte yandan Kolpar’ın 3 gün önce ajanstan çağrıldığı ancak geleceğim demesine rağmen gelmediği ifade edildi. İkilinin çocukluk arkadaşları olduğu bilgisine ulaşıldı. Ziyatcan Yağcı ise ajansa kayıtlı olmasına rağmen herhangi bir dizide rol almadı.

 

AMCA: 03.00’TE OKEY OYNUYORDU

 

Yaşamını yitiren Ziyatcan Yağcı’nın amcası Ahmet Yağcı yeğeninin kendi halinde sakin bir genç olduğunu söyleyerek, “Ziya düzgün, efendi kendi halinde yaşayan kimseye zararı olmayan bir çocuktu. Kız arkadaşıyla arada bir görüştüğünü duyuyordum. Yeğenim dün gece saat 03.00 gibi erkek arkadaşlarıyla okey oynadığını biliyoruz. Kız gece mi geldi? Nasıl geldi? Bu konuda bir bilgimiz yok. Yeğenimin herhangi bir sorunu yoktu. Rahmetli kız arkadaşının internete öldügünü yazdığı bir çocuk ismi var. Kimdir? Nedir? Ne zaman öldü? Onu da bilemiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X