İlk fotoğraf dersi Başkan Edebali’den

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Belediye Fotoğraf Kulübü’nü ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

İlk fotoğraf dersi Başkan Edebali’den

Başkan Edebali, ilçe sakinlerinin sosyal yaşamlarına artı katmak için hayata geçirilen Yıldırım Belediyesi Fotoğraf Kulübü’nün eğitimine katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Aynı zamanda belediye çalışanı da olan fotoğraf sanatçısı Ahmet Çetin tarafından verilen eğitime katılan Başkan İsmail Hakkı Edebali, fotoğraf konusunda hünerini sergiledi. 

Uluslararası Fotoğraf Federasyonu’nun (FIAP) ‘Fotoğraf Sanatçısı’ unvanını verdiği Ahmet Çetin tarafından eğitimlerin yürütüldüğünü söyleyen Başkan Edebali, “Kursiyerlerimiz National Geographic Doğa Kategorisi’nde birincilik ödülü başta olmak üzere ulusal ve uluslararası yarışmalarda çeşitli başarılar kazanmış önemli fotoğraf sanatçımız Ahmet Çetin’den eğitim alma imkanı buluyor. Ustalar ve çırakları bir araya getiren kulübümüz ile fotoğraf gönüllülerinin aynı çatı altında buluşmasını hedefliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X