İlkokullu miniklerden renkli mezuniyet balosu

Yıldırım Şehit Polis Bülent Aslan İlkokulu 4-L sınıfı öğrencilerinin 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının bitmesine sayılı günler kala hazırladıkları mezuniyet gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

İlkokullu miniklerden renkli mezuniyet balosu

Minik öğrenciler tarafından Bağlaraltı Beyaz Ev Düğün ve Organizasyon Salonu’nda düzenlenen mezuniyet gecesi okul idarecileri ve velilerden tam not aldı. Sınıf öğretmeni Derya Kadirhan ve öğrencilerinin haftalar süren hazırlıkları muhteşem bir gece oluşturdu. Öğrenciler öğretmenlerine yazdıkları şiirleri okurken, öğretmenler ve veliler gözyaşlarını tutamadılar. Ardından öğrenciler tarafından birbirinden güzel skeç ve danslar sergilendi.

 

Minikler o gece tüm yeteneklerini bir bir sergiledi. Gece kep töreni ve pasta kesimiyle devam ederken, dilek balonlarının uçurulmasıyla sona erdi. Gecede öğrenciler oyun havası eşliğinde oyunlar oynayarak, mutluluklarını gösterdiler. Sınıf öğretmeni Derya Kadirhan gecede yaptığı konuşma veliler ve öğrencileri duygulandırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X