İmamoğluna destek veren sanatçıları ifşa ederek isyan etti!

Şarkıcı Yusuf Güney, her şey güzel olacak etiketi altında Ekrem İmamoğlu’na destek olan ünlü isimlere herhangi bir tepki gelmemesine sitem etti.

İmamoğluna destek veren sanatçıları ifşa ederek isyan etti!

Şarkıcılığın yanı sıra işletmecilik yapmaya başlayan Yusuf Güney, YSK’nin İstanbul seçimlerinin iptal etmesinin ardından Ekrem İmamoğlu’na destek olan ünlü isimlere tepki göstermeyen kişilere Instagram hesabından sitem etti.

“GÜNLERCE ETMEDİĞİNİZ KÜFÜR VE TEHDİT KALMADI”

Bir dönem şehit ailelerinin yanında olduğu için tepki gördüğünü söyleyen Yusuf Güney, İmamoğlu’na destek olan ünlü isimlerin paylaşımlarının olduğu fotoğrafı, “Bana sırf şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret küfür ve tehdit kalmadı… Sanatçı tarafsız olmalıdır dediniz durdunuz ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz hani herhangi bir tepki falan görmedim okumadım sanata biraz saygı lütfen… Herkesin görüsüne saygım sonsuzdur ayni anlayışı hoşgörüyü de sizden bekliyorum saygılar” notuyla paylaştı.


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X