İnegöl Belediyesi’nin araç parkuruna takviye

İnegöl Belediyesi, her geçen gün büyüyen ve gelişen şehrin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için iş makinesi parkurunu 6 yeni araçla güçlendirdi.

İnegöl Belediyesi’nin araç parkuruna takviye

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şantiyede yeni araçların tanıtımını yaptı. 1 adet kazıcı yükleyici iş makinesi, 1 adet damperli kamyon, 1 adet çöp sıkıştırma üst yapılı kamyon, 1 adet çekici TIR, 1 adet hafriyat tipi treyler ve 1 adet lowbed olmak üzere toplamda 6 araçtan oluşan yeni iş makinelerini inceleyen Aktaş, her geçen gün iş potansiyelinin arttığı İnegöl’de halkın taleplerine cevap verebilmek adına yeni araç takviyesi yapıldığını söyledi.

 

Devam eden projelerle ilgili bilgi veren Aktaş, tanıtımı yapılan iş makinelerinin Doğu ve Batı şantiyeleri ile merkez şantiyesinde konuşlandırılacağını söyledi. Aktaş, “1 adet kazıcı yükleyici iş makinesi, 1 adet damperli kamyon, 1 adet çöp sıkıştırma üst yapılı kamyon, 1 adet çekici TIR, 1 adet hafriyat tipi treyler, 1 adet lowbed olmak üzere toplamda 6 aracı daha İnegöl Belediyesi bünyesine katmış bulunuyoruz. Çöp sıkıştırmalı üst yapılı kamyon Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından verildi. Diğerleri de yaklaşık 1 milyon 100 bin TL gibi bir bedelle parası ödenerek satın alınmış makine ekipman” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X