İnegöl Diş Hastanesi ihaleye çıkıyor

İnegöl’de müteahhit firmanın sözleşmesinin fesih edilmesi nedeniyle inşaatı yarım kalan 40 Ünitelik Diş Hastanesi’nin İkmal İhalesindeki sürecin sonuna gelindi.

İnegöl Diş Hastanesi ihaleye çıkıyor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnşaatın tamamlanması için Sağlık Bakanlığı’ndan 4 milyon liralık ödeneğin Bursa Kamu Hastaneleri Birliği’ne ulaştığını ve yeni ihalenin kısa sürede yapılıp inşaatın süratle tamamlanacağını bildirdi. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl’e 40 Ünitelik Diş Hastanesi yapılması sırasında talihsiz bir süreç yaşandığını söyledi. İnşaat başladıktan sonra 2 kez müteahhit firmaların işi yarım bıraktığını hatırlatan Şahin, “Bu nedenle inşaat süresi uzadı. Ancak yaptığımız ısrarlı takiplerden olumlu sonuç aldık. İkmal ihalesi açılması için gerekli olan ödeneği Sağlık Bakanlığı’mızdan çıkarttık” diye konuştu.

4 MİLYON LİRA ÖDENEK BURSA’YA ULAŞTIRILDI

İnşaatın bugüne kadar yüzde 65’lik kısmının tamamlandığını hatırlatan Şahin, “Geri kalan kısım için 4 milyon liralık ödeneği geçen hafta sonunda çıkartıp parayı Bursa Kamu Hastaneleri Birliği’ne ulaştırdık. Şimdi ikmal ihalesi yapılacak ve yarım kalan inşaat hızla bitirilecek” dedi. 

Şahin, İnegöl’de geçici binada hizmete devam eden Diş Hastanesi’ne 2 yeni Diş Hekimi ve 1 de Tıbbi Sekreter’in daha atandığını da söyledi. Şahin, halen 26 Diş Hekim’inin görev yaptığı hastanede hekim sayısının 28’e ulaştığını toplam kadronun da 30 olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X