İnegöl dünya ile buluşacak

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından 6-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘İnegöl Dünya ile Buluşuyor’ projesinin tanıtımı yapıldı.

İnegöl dünya ile buluşacak

Dernek Merkezi’ndeki toplantıda konuşan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl’ün 2 bin üreticisi, 2 milyon metrekare üretim alanı, teknolojisi, 30 bin kişilik sahasında uzmanlaşmış çalışanları ve 150 ülkeye ihracatı ile mobilya sektöründe fark yarattığını ifade etti. İnegöl mobilyasının daha fazla tanıtımı ve yeni pazarlara ulaşması amacıyla organize ettikleri ‘İnegöl Dünya ile Buluşuyor’ etkinliklerinin ilkini 6-7 Kasım tarihinde gerçekleştireceklerini dile getiren Uğurdağ, bunun ilçenin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını anlattı.

AFRİKA İLE BAŞLIYOR

Projenin 5 kıta 5 toplantı olarak kurgulandığını dile getiren Uğurdağ, şöyle devam etti: ”İlki Afrika. Buluşmaya Angola Cumhuriyeti’nden Burundi Cumhuriyeti’ne, Cezayir’den Nijerya’ya, Sudan’dan Somali’ye kadar 29 Afrika Kıtası ülkesinin Türkiye’deki büyükelçileri, konsolosları, ticaret ataşeleri katılacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X