İnegöl polisi yeni binasını bekliyor

İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasına kavuşuyor. Yaklaşık iki yıl önce projelendirilerek sondaj çalışması yapılan yeni binanın projesi TOKİ’ye teslim edilirken, şimdi ihale bekleniyor.

İnegöl polisi yeni binasını bekliyor

SADULLAH ORGAN

İnegöl eni Emniyet Müdürlüğü yeni binasının projesi, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’ndeki işlemlerin tamamlanmasının ardından TOKİ’ye teslim edildi. 

Modern binanın yapımı için TOKİ’nin en kıza zamanda ihale yapması bekleniyor. 

İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, “İnegöl halkımıza, İnegölümüze, buradaki markamıza yakışır bir bina olacak şekilde bütün işlemleri yaptık. Maliyet hesaplaması Bursa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden alındı. Genel Müdürlüğümüz nezdinde de işlemleri tamamlandı ve TOKİ’ye teslim edildi. Şimdi ihaleyi bekliyoruz” dedi.

9 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK

Binanın yaklaşık maliyetini de açıklayan Kaplan, ‘Bize ayrılan miktar 9 milyon lira civarında. Ama ne kadara mal olur onu bilemiyoruz. Binanın hızlı bir şekilde işleme alınmasına ihtiyacımız var. Arkadaşlarımızın daha ferah, daha güvenli ve huzurlu bir ortamda, moral ve motivasyon olacak bir ortamda görevlerini ifa etmesi için bu önemli. O doğrultuda binamızın en seri şekilde yapılacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X