‘İnegöl Türkiye’deki mobilya sektörünün imajı’

Bu yıl 38.’si düzenlenen İnegöl Modef Expo Fuarı’nı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu.

‘İnegöl Türkiye’deki mobilya sektörünün imajı’

Türkiye’nin en iyi mobilyasının İnegöl mobilyası olduğunu belirten Çavuşoğlu, “İnegöl sadece mobilya üretiminde değil mobilyanın teşhiri, ambalajı ve tanıtımıyla ilgili çok önemli bir mesafe katetti. Adeta Türkiye’nin mobilya sektörünü tüm dünyaya tanıtan bir imaj oluşturdu. Yapılan her üretim aynı zamanda bir istihdamdır. Yapılan her ihracat ülkemiz için bir kaynaktır. Onların yaptığı üretim, faaliyet, fuarlar ülke menfaatleri açısından çok önemli. Bizler hem iktidar hem siyaset olarak onların önünü açmak noktasında elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz” dedi.

İnegöl’ün yaklaşık 1 milyar dolarlık ticaret hacmi, kültürü, turizmi, zirai ve tarım alanındaki üretim kapasitesi, ürün kalitesiyle çok önemli bir merkez olma yolunda hızla ilerlediğini ifade eden Çavuşoğlu, “Biz de bundan onur duyuyoruz. Sanayicilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X