İnegöl’de asfalt seferberliği

İnegöl Belediyesi ilçede asfalt seferberliği başlattı. İlçenin dört bir yanına dağılan ekipler mahallelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

İnegöl’de asfalt seferberliği

Cerrah ve Turgutalp Mahallesi’nde tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından bu kez de Kemalpaşa Mahallesi’nde çalışma başlatıldı. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Başkan Yardımcısı Adil Kansu, çalışmaları yerinde inceledi. Alper Taban, “Park projemizde sona doğru yaklaşırken etrafındaki sokaklarda bir düzenleme çalışması başlattık. Park ve çevresindeki çalışmalarımız tamamlandığında bu bölgeye yeni bir soluk getirecek İnşallah” dedi.

Kemalpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarda 250 ton PMT ve 900 ton asfalt kullanıldığını belirten Taban, buradaki çalışmaların maliyetinin 175 bin TL olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegölümüz ve ilçe halkımız hizmetin en güzelini, en kalitelisini hak ediyor. Bizler de İnegöl Belediyesi olarak bu bilinç ve farkındalıkla ilçe halkımıza daha müreffeh bir ortam sağlamak adına hizmetlerimizi şehrimizin dört bir yanında devam ettireceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X