İnegöl’e yakışmadı

Bordo beyazlılar, Ankaragücü’nün yenildiği haftada ligde kalma mücadelesi veren Kartalspor’a deplasmanda boyun eğdi ve 8. sıraya kadar geriledi.

İnegöl’e yakışmadı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta play-off savaşı veren İnegölspor deplasmanda Kartalspor’a 1-0 mağlup olarak büyük yara aldı. Kartal Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında ev sahibi ekip tutuk bir oyun sergilerken, bordo beyazlı temsilcimiz ise Raif ve Abdülkadir ile girdiği fırsatları değerlendiremedi. Devre 0-0 eşitlikle geçildi.

Son dakika şoku

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf İnegölspor oldu. Bordo beyazlılar oyunu rakip alana yıkarken, girdiği fırsatları bir türlü sonuçlandıramadı. Ligde kalma savaşı veren Kartalspor, 89. dakikada Şavaş’ın golüyle 1-0 öne geçti. İstanbul temsilcisinden Burak, 90’da yedek kulübesinde kırmızı kart gördü. Mücadelede başka gol olmayınca İnegölspor, Kartalspor’a 1-0 yenildi.

STAT: Kartal

HAKEMLER: Deniz Kükrek, İsmail Taygun Tasalı, Harun Dağdeviren

GOL: Dk.89 Savaş (Kartal)

KIRMIZI KART: Dk.90 Burak (Kartal)

SARI KARTLAR: Emrah Kaya, Savaş, Fırat, Yağız (Kartal), Abdülkadir (İnegöl)

KARTALSPOR: Zeki (**), Deniz (**), Anıl (**), Emrah Taysı (**), Cem (**), Emrah Kaya (**), Uğur Utlu (**), Aytek Öktem (**) (Dk.76 Emrah Kol *), Kadir Samet (**) (Dk.70 Yasin *), Ali (**), Burak (*) (Dk.66 Savaş **)

İNEGÖLSPOR: Tevfik (**), Kemal (**), Burak (*) (Dk.23 Emrah *), İlker (**), Raif (**), Erdi (**) (Dk.90 Mahmut) Türker (*), Ali (**), Mustafa (*), Zahid (**), Abdülkadir (*) (Dk.80 Levent *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X