İnternetten teşkilatlanan DEVA’nın ‘yeni nesil siyaset’ şifrelerini anlattı!

Mart atında internetten üye olduğu DEVA Partisi’nde 15 Ağustos’ta Bursa Kurucu İl Başkanı olarak aktif siyasete adım aran Serkan Özgöz, diğer partilerden farklı yapılarını ve teşkilatlanma modelini anlattı.Kadın ve gençlik kollarının olmadığı DEVA’da yönetim kurullarının yarısını siyasete hiç girmemişler oluşturuyor. DEVA’nın Bursa’da tamamı internetten başvuran üyelerinin yüzde 30.55’i Nilüfer’de… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

İnternetten teşkilatlanan DEVA’nın ‘yeni nesil siyaset’ şifrelerini anlattı!

Mart ayında… İnternetten üye olduğu DEVA Partisi’ne 15 Ağustos’ta Bursa Kurucu İl Başkanı atanınca da aktif siyasi yaşamı başladı.

İstanbul’la birlikte, internetten üye olup il başkanı atanan iki simden biri.

Biz onu…

Bir dönem Mütevelli Heyet üyesi olduğumuz TOSYÖV’den tanıyoruz. 2001 yılında, kısa adı BUGİDER olan Bursa Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği’ni kurdu, 2 yıl da başkanlığını yaptı.

50 kişiye tamamlanacak ilk İl Yönetim Kurulu’nun 40 kişilik listesi onaylanan DEVA Partisi İl Başkanı Serkan Özgöz ziyarete geldiğinde yeni nesil siyaset anlamında izledikleri farklı yolu konuştuk.

Önce şu bilgiyi verdi:

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X