İrfan Buz’dan Menemen maçı yorumu; CİDDİYE ALIYORUZ…

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, pazar günü oynayacakları Menemenspor maçıyla ilgili olarak, “Ayın Altınordu gibi rahat bir takım. Ancak biz de iyi motivasyonla çıkıp kazanmak istiyoruz” dedi.

İrfan Buz’dan Menemen maçı yorumu; CİDDİYE ALIYORUZ…

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, kulüp televizyonuna konuştu…

Her şeyden önce pozitifliğin önemini vurgulayan deneyimli teknik adam, taraftarın maçlarda olmamasının kendilerini üzdüğünü dile getirdi. Motivasyon çok önemli diyen Buz “Camia farkı oluyor, bunu da herkes biliyor. Her şeyi pozitif tutmak durumundayız. Taraftarımızı özlüyoruz, onlar ile bir arada olmak çok farklı bir şey. Burada herkes bir mücadele içerisinde. Saha içerisinde de, saha dışında da o sinerjiyi yakaladık. Şehir olarak Bursaspor’a başarıyı yaşatmak istiyoruz, oyuncular ile birlikte Bursaspor’a layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

1-0 kazanılan Altınordu maçının ilk yarısında iyi oynamadıklarına işaret eden Teknik Direktörümüz İrfan Buz, galibiyetten ötürü futbolcularını bir kez daha tebrik etti. Buz, Altınordu maçına ilişkin “İlk devre iyi oynamadık fakat inancımız tamdı. Bütün olumsuzluklara rağmen cevap verme durumundasınız çünkü her zaman söylüyorum, Bursaspor’sunuz. İkinci yarı 10 kişi oynadık, kazanmak durumundaydık. Bir ara 10 kişiyken de pas trafiğinde, set oyununda iyiydik. Galibiyette aslan payı futbolcuların, çok iyi mücadele verdiler. O gün çok sevindik ama ertesi gün sadece Menemenspor maçına konsantre olduk. Hep maç maç ilerliyoruz, bizim için en önemlisi de bu maçtan 3 puan almak ve alacağız da” diye konuştu.

İzmir ekibinin ligdeki rahat konumunun oyununa yansıyıp yansımayacağı ile ilgili gelen soruyu da yanıtlandıran Buz, futbolda herkesi çok ciddiye almak gerektiğini belirterek “Bursaspor’a karşı bu ligde oynayan bütün takımlar için belki de, o maç yılın maçıdır. Kendilerini göstermek isteyeceklerdir, o motivasyonla sahaya çıkıyorlar. Buna cevap vermek durumundayız, iyi konsantre olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X