İş dünyasından birlik çağrısı

Yaraları sarmak için göreve hazır olduklarının altını çizen iş dünyası temsilcileri, üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceklerini vurguladı.

İş dünyasından birlik çağrısı

Elazığ’da yaşanan 6,8’lik depremin ardından iş dünyası temsilcileri, felaketin acılarının birlik ve dayanışma içinde azaltılabileceğini ifade etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, felaketlerin acısının birlik ve beraberlik içinde azaltılabileceğini söyledi. Büyük üzüntü duyduklarını belirten Hisarcıklıoğlu, ‘’Burada kaybettiklerimizin acısı yüreğimizi yaktı. Tüm milletimize geçmiş olsun. Milletimizin birlik-beraberlik ruhu içinde, her felakette olduğu gibi bu felakette de dayanışma içinde olacağına ve yaraların, acıların sarılması hususunda gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Zor günlerde hep beraber el ele vererek, yan yana olmalıyız. Felaketlerin acısını ancak birlik ve beraberlik içinde azaltabiliriz. Allah tekrarından ve beterinden saklasın” dedi.

GÖREVE HAZIRIZ

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç de, deprem bölgesindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade etti. Vatandaşların acısını yüreklerinde hissettiklerine vurgu yapan Avdagiç, ‘’İstanbul Ticaret Odası olarak Elazığ’ın yaralarını sarmak için göreve hazırız. Üzerimize düşen her türlü maddi ve manevi sorumluluğu devletimizin koordinasyonunda tereddüt etmeden yerine getireceğiz. Bölge halkımızın, oradaki esnafımızın, tüccarımızın yanındayız. İnanıyoruz ki devletimiz bölgedeki tüccar ve esnafımızın da normal hayatlarına bir an evvel kavuşmaları için gerekli tedbirleri alacaktır” diye konuştu.

İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ise, devletin tüm imkanlarını yardım için seferber ettiğine dikkati çekti. En büyük dualarının can kaybının artmaması olduğunu dile getiren Palandöken, ‘’Yaralanan vatandaşlarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşması en büyük temennimiz. Ülkemize ve milletimize büyük geçmiş olsun” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X