İşaret diliyle 3 çocuğunu kurtardı

Diyarbakır’da işitme engelli babanın polise gidip işaret diliyle yaptığı ihbar sonrası çocuklarına şiddet uyguladığı öne sürülen karısı gözaltına alındı.

İşaret diliyle 3 çocuğunu kurtardı

M.P., çocukları 4 yaşındaki E.P., 6 yaşındaki N.P. ve 8 yaşındaki V.P.’ye şiddet uyguladı. İşitme engelli kocası İ.P. duruma tepki gösterdi. Eşiyle tartışan İ.P., evden ayrılıp Bağlar ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, işaret diliyle şikayette bulundu.

Bunun üzerine Bağlar Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, ailenin yaşadığı eve gitti. Bu sırada polisin geldiğini gören M.P., polise kapıyı açmamak için direndi. Ekiplerin ikna çalışmasıyla bir süre sonra M.P. kapıyı açtı. Şiddet gören N.P., evden alınarak kurtarıldı. Yaşanan o anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Evde yaşanan tartışma sırasında evden kaçan çiftin diğer 2 çocuğu ise mahalledeki parkta oyun alanında buldu. Çift ile çocukları emniyete götürüldü.

Bir gün önce sokak ortasında kavga etmişlerdi

Bu arada, çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilen M.P. ile eşi İ.P.’nin, önceki gün de sokak ortasında kavga ettiği ortaya çıktı. M.P. ile İ.P.’nin evdeki tartışması, sokağa taştı, kavgaya dönüştü. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin çifti sakinleştirip emniyete götürdüğü bildirildi. Çiftin, ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı kaydedildi.

M.P.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X