İşte beklenen haber: Hızlı trenin bir ucu Bandırma, bir ucu Osmaneli ihaleye çıktı

Bursa’nın sabırla beklediği hızlı tren haberi bayramda geldi. Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü bizim proje için 20 Ağustos’ta dev bir ihaleye çıkma kararı aldı. Üstelik, Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu Projesi büyüdü ve Bandırma da ihaleye eklendi. Toplam 201 kilometrelik Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi’nin altyapı, üstyapı ve elektronik sistemlerin tümü ihale kapsamında. Ayrıca, Gemlik hattı için de rezervasyon notu ihale dosyasına eklendi… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

İşte beklenen haber: Hızlı trenin bir ucu Bandırma, bir ucu Osmaneli ihaleye çıktı

İki hafta önceydi… Türkiye’nin otomobilinin inşaata başlama töreni sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu kısa bir Bursa bilgilendirmesi yaptı.

Sonra da…

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na dönüp, “Sayın Bakan, hızlı treni bekliyoruz” dedi. Karaismailoğlu da gülümseyip “Çok yakında” cevabı verdi.

İşte…

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X