İşte Bursaspor’un yeni sezon formaları

Bursaspor, 2015-2016 sezonunda giyeceği formaları, genel kurul üyelerinin katıldığı iftar yemeğinin ardından düzenlenen defile ile tanıttı.

İşte Bursaspor’un yeni sezon formaları

Bursaspor ailesi akşam iftar organizasyonu için Özlüce’deydi… Yeşil beyazlı yönetim, tarihinde ilk kez genel kurul üyelerini iftarda bir araya getirirken futbol, basketbol ve voleybol takımlarının yeni sezonda kullanacağı formalar ve antrenman kıyafetleri görücüye çıktı. 

Katılımın oldukça yoğun olduğu organizasyonda yeni sezon formaları genel kurul üyelerinden tam not aldı. 

MANKENLİĞİ OYUNCULAR YAPTI

Bursaspor bünyesindeki bütün takımların teknik heyet ve oyuncularının hazır bulunduğu forma tanıtım organizasyonunda mankenlik görevi oyunculara düştü. Futbol takımından, Mert, Harun, Erdem, Emre, Sedat Berisha, Tomas Sivok, Bekir Yılmaz, Bakambu, Tomas Necid, Ertuğrul Ersoy, Okan Koçuk yeni sezon formalarıyla görücüye çıktı. Özlüce’ye getirilen mobil store aracından da satış yapıldı.

BİZ DE YILDIZ BİTMEZ

Yeni sezon formalarının bugünden itibaren bütün Bursastore Mağazaları’nda satışa çıkarılacağı açıklandı.

 

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN…

 

Organizasyonda genel kurul üyelerine seslenen Başkan Recep Bölükbaşı, “En büyük aile buluşmasına hoş geldiniz. Biz camia olarak kendi yıldızlarımızı yaratırız. Gittiğine üzüldüğümüz oyuncuları, sizlerin yıldız yaptığını unutmayın. Biz de yıldızlar bitmez. Geçen seneden daha güçlü olmaya aday bir kadromuz var” dedi. 

SÜRPRİZ GÖK MAVİ FORMA    

Bursaspor’un yeni sezonda 4 farklı forma giyecek. Klasik çubuklunun yanı sıra düz yeşil ve beyazın yanı sıra bu sezonun sürprizi gök mavisi oldu. Gök mavi forma tanıtıma gelenler tarafından çok beğenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X