Josef de Souza’dan depremzedelere moral ziyareti

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Mersin’de misafir edilen depremzedeleri ziyaret ederek onlara moral verdi.

Josef de Souza’dan depremzedelere moral ziyareti

“Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş depremlerinin ardından, bölge için yardım kampanyası başlatan Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Mersin’e giderek depremzedeleri ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için uygun hale getirdiği Yenişehir Fuar Alanı’nı gezen De Souza, depremzede ailelere “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Depremzedelere moral veren ve onlarla fotoğraf çektiren Beşiktaşlı futbolcu, “Buradaki çalışan gönüllü ve yetkili herkese depremzedeleri burada iyi bir şekilde ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor, bunu gördüm, teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’ye vermek istediğim tek mesaj; bu çocuklara sahip çıkın. Onlar hepimizin çocukları. Ben de 4 erkek çocuk babasıyım. Onlar da her an babasız kalabilirler. Tüm Türk halkından istediğim şey bu çocuklara sahip çıkın, onları yalnız bırakmayın” dedi.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X