‘Kadın girişimcilerin sayısını artırmalıyız’

Vali İzzettin Küçük, ”Kadın girişimci sayımızı mutlaka artırmamız lazım” dedi.

‘Kadın girişimcilerin sayısını artırmalıyız’

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı atında faaliyet gösteren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu (KGK), Vali İzzettin Küçük’ü ağırladı. İş kadınlarının sayısının artmasıyla Türkiye’nin hedeflerine ulaşabileceğini belirten Vali Küçük, özellikle üniversitelerde öğrenim gören kız öğrencilerin kadın girişimcilerin tecrübelerinden faydalanması gerektiğini söyledi. 

Türkiye ve kent ekonomisine değer katan her kadın girişimciyi tebrik eden Küçük, ”Kadın girişimci sayımızı mutlaka artırmamız lazım. Bunu başarırsak, ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşmasını sağlayabiliriz. Her zaman kadın girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin gelecek hedeflerine ulaşmasında kadın girişimcilerin büyük rolünün olduğunu ifade ederken, TOBB Bursa KGK Başkanı Nurcan Özdemir, kadın girişimcilerin iş hayatında daha fazla yer alması için çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X