Kalabalıkları peşinden sürüklemek emek ister

Pop müzikte yeni bir polemiğin fitilini ateşleyen Sertab Erener, şarkıları internette milyonlarca tıklanan kaç şarkıcının biletli konser verebildiğini sordu.

Kalabalıkları peşinden sürüklemek emek ister

KONSER BİLETİ SATABİLMEK FARKLI BİR OLAY

Sertab Erener, konuk olduğu programda müzik dünyası hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu. Şarkıları internette tıklanma rekorları kıran meslektaşlarına gönderme yapan Erener, ‘İnternette şarkı tıkı çok olan ama hiç konser yapmayan, bunun tam tersi olarak ta şarkıları internette dinlenmeyen ama konser alanlarını dolduran şarkıcılar var. Sahnede görmek isteyen kalabalıklar sahibi olup onları peşinden sürüklemen uzun emek ve zaman alıyor’ dedi. 

TEKNOLOJİ YARDIMIYLA YAPILAN SANATÇI ÇOK

Yorumcuları da stüdyo şarkıcıları ve canlı performans sanatçıları olarak ikiye ayıran Sertab Erener, bu ikilemin teknoloji sayesinde oluştuğunu dile getirdi. Stüdyo ortamında teknolojinin sağladığı imkanlarla atık şarkı söylemenin kolaylaştığını belirten Erener, ‘Müzik stüdyosu bir laboratuvar ortamı. Artık stüdyolarda teknoloji yapımıyla yapılan sanatçılar ve albümler çok var’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X