KalDer’den önemli organizasyon! Ünlü katılımcılar var…

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şube Başkanı Emin Direkçi, OLAY Medya’yı ziyaret ederek, perşembe günü başlayacak ‘Mükemmellik Ödülü’ ile ‘18. Kalite ve Başarı Sempozyomu’ hakkında bilgi verdi…

KalDer’den önemli organizasyon! Ünlü katılımcılar var…

DERYA DEMİR PINAR
Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şube Başkanı Emin Direkçi, Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan’ı ziyaret etti.

Buradaki konuşmasında ‘Mükemmellik Ödülü’ ile ‘18. Kalite ve Başarı Sempozyomu’ hakkında bilgi veren Direkçi, bu sene ‘Değişim Özünde’ temasıyla çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Özenle belirlenmiş konuşmacılarla dopdolu bir sempozyum yapılacağını belirten Direkçi, ‘’Perşembe günü 09.00’da başlayıp 16.30’da son bulacak sempozyumda 7 konuşmacımız olacak. Sempzyum bu yıl dijital platform üzerinden gerçekleştirilecek. Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz’un moderatörlüğünde, Limak Enerji Kurucu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk ana oturumda konuşmacılarımız olacak. Ardından teknoloji ve kadını birlikte işleyeceğiz” dedi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULACAK

Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney’in de deneyimlerini paylaşacağını dile getiren Direkçi, ‘’Sağlıkta paradigma değişiliği konusu ise Gentest Tıp Enstitüsü Kurucusu Dr. Serdar Savaş tarafından işlenecek. Feyz Çiftliği’nden Sencer Solakoğlu ise nasıl başardığını, nasıl başarılabileceğini ve potansiyeli bizlere paylaşacak. Son konuşmacımız ise Beyin Cerrahı Prof. Dr. Türker Kılıç, beynin içindeki dünyayı işleyecek” diye konuştu. Sempozyomun ardından aynı gün Mükemmeli Ödülleri’nin de sahiplerini bulacağını vurgulayan Emin Direkçi, şunları kaydetti: ‘’Hem özel hem de kamu krumlarından bizlere müraacat ediyorlar. Geçen sene kamudan 2, özelden de 2 kurum müracat etti. Kamuda Şehit Erol Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi bulunuyor. Özel kategori de ise Limak Enerji ve Uray Sigorta yer alıyor. Bu kurumlar perşembe akşamı sonuçları bekleyecekler.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X