Kanlı hesaplaşma! 3 kişi hayatını kaybetti

Siirt kent merkezinde 2 grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Bir şahıs belindeki silahı çıkartarak 3 kişiye kurşun yağdırdı. Hastaneye kaldırılan 2’si kardeş 3 kişi hayatını kaybederken saldırgan silahıyla birlikte yakalandı.

Kanlı hesaplaşma! 3 kişi hayatını kaybetti

Olay, öğle saatlerinde Kurtalan Caddesi’nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple 2 grup arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine bir şahıs, Ömer (23) ve Mustafa Zeybekoğlu kardeşler (19) ile akrabaları Sabahattin Zeybekoğlu (37)’na ateş ederek ağır yaraladı.

Sokak ortasında kanlı hesaplaşma! Silahını çekip kurşun yağdırdı, ortalık kan gölüne döndü

SALDIRGAN YAKALANDI

Silah seslerinin üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, saldırganı olayda kullandığı silahla birlikte yakaladı. Sağlık ekipleri silahlı saldırıya uğrayan yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından şahısları ambulansla hastaneye kaldırdı.

Belinden çıkardığı silahla dehşet saçtı! 3 kişi ağır yaralandı

YARALILAR HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Vurulduktan sonra kanlar içinde kalan ve 112 Acil Sağlık ekiplerince Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X