‘Kapım size her zaman açık’

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesini (DOSAB) ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, DOSAB’ın kuruluşundan bugüne kadar yaptığı çalışmalarla ilgili Bölge Müdürü Serhat Şengül’den kısa bir brifing aldı.

‘Kapım size her zaman açık’

DOSAB’ın Bursa sanayisi için büyük bir şans olduğunu belirten Vali Küçük, “DOSAB gelişmiş bir organize sanayi bölgesi. Bursa gibi Türkiye’nin lokomotifi diyebileceğimiz bir şehre yakışan da bu olurdu. Çünkü hepimizin bildiği gibi Bursa, Türkiye’nin sanayi gelişimine önemli katkı sağlayan bir şehir. DOSAB’ın başarısı İlin Valisi olarak tabiî ki beni de çok memnun etti. Özellikle sosyal sorumluluk projelerinizi ve çevre duyarlılığınızı canı gönülden destekliyorum. Kapım sizlere her zaman açık” dedi. DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül ise, DOSAB’ın bütün kalite belgelerini tamamlayan Türkiye’deki birkaç organize sanayi bölgesinden biri olduğunu ifade etti.

Bunları aktif ve faal olarak uyguladıklarını dile getiren Şengül, ”DOSAB ayakları üzerinde durabilecek konumda olan bir organize sanayi bölgesi, bugüne kadar hiç kredi kullanmadık” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X