Karar ver artık Başkan!

Volkan Şen gelecek mi, gelmeyecek mi? Camia artık sizden bu sorunun cevabını bekliyor..

Karar ver artık Başkan!

Volkan Şen’in daha önce istediği 2 milyon Euro’da ciddi bir indirime gittiği konuşuluyor. Paul Le Guen’in ‘alın’ dediği tecrübeli futbolcu için tepkiden çekinen Başkan Ali Ay’ın ne yapacağı hâlâ belirsiz.

Transferin bitimine sayılı saatler kala Bursaspor’da hareketlilik devam ediyor. Yeşil beyazlı kulübün gündemini en çok meşgul eden isim ise Volkan Şen. Uzun süredir ismi Bursaspor ile anılan tecrübeli futbolcu için Ali Ay yönetiminin nasıl bir yol izleyeceğine net olarak karar vermemesi sabırları taşırmak üzere. Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye giderken camiayla arası açılan tecrübeli kanat oyuncusuna gelecek tepkilerden çekinen Başkan Ali Ay, dün kurmaylarıyla Özlüce Tesisleri’nde bu konuyu masaya yatırdı.

İNDİRİME GİTTİ

Toplantıda listede yer alan diğer kanat oyuncularının durumunun da masaya yatırıldığı öğrenildi. Bugüne kadar birçok isimden beklediği cevabı alamayan Ali Ay yönetiminden tüm camia Volkan Şen transferini olumlu veya olumsuz yönde sonuçlandırmasını bekliyor. Bugüne kadar ismi birçok Süper Lig kulübüyle anılan Volkan Şen’in menajerleri ise önceki gün Başkan Ali Ay’la transferi masaya yatırmıştı.

LE GUEN ISRARCI

Volkan Şen’in Bursaspor’a tekrar gelmeye istekli olması ve daha önce istediği rakamlarda ciddi indirime giderek adım atmasını olumlu karşılayan Başkan Ay’ın konuyu Teknik Direktör Paul Le Guen’le de görüştüğü öğrenildi. Fransız teknik adamın, Volkan Şen’in transferini çok istediği belirtildi. Başkan Ali Ay ise dün yaptığı açıklamada, “Volkan’ın Bursaspor’a, Bursaspor’un da Volkan gibi bir oyuncuya ihtiyacı var. Fakat iki arada kaldık. Taraftarımızın kendisine bir tepkisi, itirazı var” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X