Kazazedenin yardımına polis memuru yetişti

Bursa’da yağmur nedeniyle kaygan yolda direksiyon kontrolünü yitiren sürücü yol kenarındaki altgeçit girişine çarptı.

Kazazedenin yardımına polis memuru yetişti

Kazada araç içinde sıkışan ve itfaiye ekibi tarafından kurtarılan sürücü 25 yaşındaki Metin Turan, dengesini yitirip düşmemesi için 1 polis memuru tarafından elleriyle destekledi. 

Kaza, Merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi Ankara Yolu’nda meydana geldi. 16 CDR 33 plakalı hafif ticari aracıyla Acemler yönüne giden 25 yaşındaki Metin Turan yağan hafif yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon kontrolünü yitirdi. 

Araç, yol kenarındaki altgeçit girişine çarptı. İhbar üzerine sevk edilen 112 Acil Servis, Polis ve İtfaiye ekipleri ön tarafı parçalanan araçta sıkışan Metin Turan’ı kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekipleri demir kesici makas ile 20 dakika süren çalışmayla Metin Turan’ı sıkıştığı yerden kurtarırken bir polis memuru düşmemesi için sürücüye elleriyle destek oldu. Hayati tehlikesi bulunmayan Metin Turan, 112 Acil Servis Ambulansı ile Muradiye Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X