Kent merkezine ilk şube

Üretimini 1949 yılından bu yana Yenişehir’de ve bir süre önce hizmete giren Aydın’ın Germencik ilçesinde bulunan entegre süt tesislerinde sürdüren İtimat Süt, İstanbul ve Kocaeli’den sonra Bursa kent merkezindeki ilk mağazasını, Bursaray Emek istasyonu karşısındaki Sanayi Caddesi üzerinde açtı.

Kent merkezine ilk şube

İtimat Süt, süt endüstrisinde TS, 13001 HACCP standardını tescilleyen markalardan biri olarak ihracat performansıyla körfez ülkelerinde de tanınan bir marka. Firmanın İstanbul’da 31, Kocaeli’de 3, Bilecik’te 1, Bursa’nın ilçelerinde ise 9 satış mağazası bulunuyor.

HEM ÜRETİCİ HEM TEDARİKÇİ

Firma, üretimi gerçekleştirilen peynir grubunda; tam yağlı beyaz peynir, tam yağlı kaşar peyniri, kelle peyniri ve son yıllarda yerli tüketicinin damak tadında yer bulan mozerella ile süzme peyniriyle beğeni topluyor.

İtimat Süt’ün yeni açılan mağazasında ise günlük süt ve süt ürünlerinin yanısıra şarküteri grubundaki çeşitli ürünler tüketicinin beğenisine sunuluyor. Öte yandan firma bir global pizza markasıyla Türkiye’nin en hızlı büyüyen ızgara ve köfte zinciri markasının da süt ve süt ürünleri tedarikçiliğini yapmayı sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X