Kılıçdaroğlu’na telebrifing

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği toplantıda Gemlik Belediyesi’nin korona virüs dönemi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kılıçdaroğlu’na telebrifing

Görüşmede koronavirüsle mücadele çalışmalarının yanısıra, hayata geçirmeyi hedefledikleri projelerle de ilgili bilgi veren Sertaslan, Kılıçdaroğlu’nu açılışlar için Gemlik’e davet etti.

Sertaslan, “Vefa grubunda etkin rol aldık. Salgının başladığı ilk günden itibaren vatandaşlarımızı koronavirüsten korumak için 24 saat hizmet anlayışıyla çalıştık. Bu dönemde 250 bin maske dağıttık ve 3 bin 500 haneye erzak yardımında bulunduk. Sağlık çalışanlarımızı Gemlik’in en iyi konaklama tesisinde ağırladık. İlçemizdeki devlet hastanemize tıbbi malzeme desteği sağladık. Diyaliz servisini kullanan vatandaşlarımız için araç tahsis ettik. Bunun yanısıra; halk market, yaşlı bakım evi, kreş, engelsiz montaj atölyesi gibi birçok projemiz bitme aşamasında. Projelerimizi yakında hizmet açacacağız. Açılışlarda sizleri de aramızda görmekten büyük onur duyacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X