Kılıçdaroğlu’ndan Bursalı spikere: Gülmeniz bize şans getiriyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden konuk olduğu Bursalı sunucu Buket Aydın’a, 31 Mart seçimi öncesinde yaşanan ‘kahkaha’ polemiğine gönderme yaparak “Güzel bir kahkaha bekliyorum sizden. Güzel gülmeniz bize şans getiriyor” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Bursalı spikere: Gülmeniz bize şans getiriyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haber Global’de yayınlanan “Koltuk” programında Buket Aydın’ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, programın açılışında iki yıl önce olay olan diyaloğa gönderme yaparak, “Başlamadan önce güzel bir kahkaha bekliyorum sizden. Güzel gülmeniz bize şans getiriyor. Onu da ifade edeyim” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, “Sizinle diyalogdan sonraki sürece ilişkin Bursa dışında fire vermedik. Bursa’yı da alacağız. Belediye başkanlarımız tarih yazıyor. Hepsine şükran borçluyum. Pandemi şartlarında bütün engelleri aşıyorlar. İktidarın bize teşekkür borcu var” dedi.

Kılıçdaroğlu, Buket Aydın’ın “Erdoğan’la cumhurbaşkanlığı yarışına girerseniz kazanacağınızı düşünüyor musunuz?” sorusuna da, “Ondan en ufak bir endişem yok. Dolayısıyla bir kahkaha atabilirsiniz” diye yanıt verdi.

kilicdaroglu

NE OLMUŞTU?

Buket Aydın, 31 Mart 2019 seçimleri öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İstanbul, Ankara, Adana’yı, Mersin’i alacağız” demesinin ardından kahkaha atmasıyla gündeme gelmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X