Kır zincirlerini Timsah’ım

Yeşil beyazlılar, Beypiliç Boluspor’u yenerek hem iki maçlık galibiyet hasretine son vermek, hem de çıkış başlatmak istiyor… Bu sezon bir türlü camianın yüzünü güldüremeyen Bursaspor, Teknik Direktör Özcan Bizati yönetiminde ligde yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Bitci Timsah Park’ta saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek.

Kır zincirlerini Timsah’ım

TFF 1.Lig’de alt sıralara demir atan Bursaspor için çıkışa geçme vakti… Yeşil beyazlılar, 9. hafta mücadelesinde bugün Beypiliç Boluspor’u yenerek hem 2 maçlık galibiyet hasretine son vermek hem de Süper Lig yarışına tutunmak istiyor. Bitci Timsah Park’ta saat 19.00’da başlayacak müsabakayı Trabzon bölgesi A klasman hakemi Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Baran Eraslan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Süleyman Bahadır olacak.

3 EKSİK BULUNUYOR

Geride kalan 8 haftada oynadığı 7 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde edip hanesine 5 puan yazdıran, 4 maçtan ise yenilgiyle ayrılarak taraftarını üzen Bursaspor bu akşam Beypiliç Boluspor’u yenerek kötü gidişe dur demek istiyor. Yeşil beyazlı takımda İsmail Çokçalış, Ramazan Keskin ve Cristobal Jorquera sakatlıkları henüz tam olarak geçmediği için forma giyemeyecek. Kaleci Erhan Erentürk’ün durumu ise maç saatinde kesinlik kazanacak. Galibiyetten başka bir düşüncesi bulunmayan Teknik Direktör Özcan Bizati’nin bazı mevkilerde farklı oyunculara görev vermesi bekleniyor. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Boluspor 8 puanla 12. sırada bulunuyor.

57. buluşmada 21’i arıyoruz!

Bursaspor, Boluspor ile bugüne kadar resmi maçlarda 56 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde yeşil beyazlı ekibin rakibine üstünlüğü dikkat çekti. Bursaspor 20 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, 21 maç berabere sonuçlandı. Boluspor’da 15 kez kazanan taraf oldu. Geçen sezon Bursa’da rakibini 4-2 mağlup eden yeşil beyazlılar deplasmandaki rövanşı ise 2-1 kaybetmişti.

Evde üstünüz

Bursa’da oynanan maçlarda da ev sahibinin çarpıcı bir üstünlüğü bulunuyor. Bursaspor’un ev sahipliğinde geçen 29 mücadelede Beypiliç Boluspor yalnızca 2 kez kazanabildi. Bolu ekibi, Bursa’daki son galibiyetini de 1991-1992 sezonunda elde etti. Bursaspor ise, iç sahada rakibini 16 kez mağlup ederken, 11 maç da berabere bitti.

Kimler kesik yiyecek?

Kadrosunda henüz hazır olmayan Cristobal Jorquera dışında 7 yabancı oyuncu bulunduran Bursaspor’da bu akşamki karşılaşmada hangi isimlerin kulübede oturacağı merak ediliyor. İstanbul’da Fatih Karagümrük ile oynanan hazırlık maçında savunmada birlikte görev verdiği Luka Capan-Nicolas Zalazar ikilisinden verim alan Özcan Bizati’nin bu iki ismi oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sahaya çımkacak diğer 3 yabancı için ise 5 aday bulunuyor. Özcan Hoca, Tim Matavz, Massimo Bruno, Elton Acolatse, Reagy Ofosu ve Namık Alaskarov arasında tercih yapacak ve en az iki ismi yanında oturtarak hamle oyuncusu olarak kullanacak.

STAT: Bitci Timsah Park

HAKEMLER: Bülent Birincioğlu, Muhammet Yumak, Baran Eraslan

4. HAKEM: Süleyman Bahadır

YAYIN: 19.00/beIN MAX 1 – TRT SPOR

BİLETLER: 1963 Tribünü: 250 TL, Vip 1.Balkon: 150 TL, Batı Alt Tribün: 100 TL, Doğu Alt Tribün: 50 TL, Doğu Üst Tribün: 30 TL, Güney Kale Arkası (TEKSAS): 20 TL, TOFAŞ Tribünü: 20 TL

 

 BURSASPOR 
35 Erhan Erentürk
29 Mert Yılmaz
33 Nicolas Zalazar
31 Luka Capan
30 Mehmet Erdem Uğurlu
36 Burak Altıparmak
19 Kerem Şen
5 Emirhan Aydoğan
99 Elton Acolatse
70 Massimo Bruno
18 Tim Matavz

EKSİKLER: İsmail Çokçalış, Ramazan Keskin ve Cristobal Jorquera

TEKNİK DİREKTÖR: Özcan Bizati

 

 B.BOLUSPOR 
1 Gentian Selmani
22 Mehmet Zahit Çınar
4 Fethi Özer
50 Ali Keten
3 Abdurrahim Dursun
66.Abdurrahman Canlı
8 Eray Ataseven
21 Odise Roshi
16 Jakob Novak
10 Dejvi Bregu
11 Onoriode Marshal

EKSİK: –

TEKNİK DİREKTÖR: Reha Erginer

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X