Kırmızı otobüs yollarda

Ticaret Bakanlığınca yürütülen Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında alanında uzman kişiler tarafından markalaşma ile pazarlama eğitimlerinin verilmesi için yola çıkan ‘kırmızı otobüs’, 12 ilde 10 ay süreyle binlerce kişiye ulaşacak.

Kırmızı otobüs yollarda

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Türkiye’de bakanlıkları bünyesinde 240’ı kadın kooperatifi olmak üzere 12 bin kooperatifin yer aldığını belirtti. Kooperatifçiliği yaygınlaştırmak için iki yıldan bu yana Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni’nin yollarda olduğunu hatırlatan Erkan, söz konusu organizasyonla birçok ilde konferanslar düzenlendiğini ve çocuklara kodlama eğitimlerinin verildiğini vurguladı. Erkan, trenin gidemediği iller için ‘kırmızı otobüs’ün devreye alındığını kaydetti. İçerisinde uzman kişilerin yer aldığı, ilk durağı Adana olan otobüsün haziran ayına kadar Antalya, Muğla, İzmir, Bursa ve Çanakkale’ye gideceğini dile getiren Erkan, 10 aylık sürede de toplam 12 kente otobüsün uğrayacağının altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X