Kızılay Kan Merkezi’nden Selami Yıldız’a ziyaret

Bursa Kızılay Kan Müdürü Dr. Orhan Eminlatif, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı nedeniyle İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Kızılay Kan Merkezi’nden Selami Yıldız’a ziyaret

Kabulünden dolayı Yıldız’a teşekkür eden Eminlatif, huzur ve güvenliği sağlama adına her türlü zorluğa göğüs geren polis teşkilatının 172. yılını kutladı.

Dr. Eminlatif, kan bağışçısı olan Selami Yıldız’a teşekkür belgesi takdim ederken, 15 Temmuz sonrası başlayan OHAL sürecinde Kızılay Kan Merkezine ait araçlara şehrin merkezi yerlerinde yer tahsis edilmesi noktasında yardımlarını esirgemeyen İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a ayrıca teşekkür etti.

Selami Yıldız da Kızılay Kan Merkezi’nin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, kan bağışına devam edeceğini ifade etti. Yıldız, ”Polis teşkilatımız asli görevlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk çerçevesinde kan bağışında bulunarak Türk Kızılayı’na destek olmaktadır ve bundan da büyük mutluluk duymaktadır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X