Korona nedeniyle erteleme değil hükmen yenilgi mi geliyor!

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki gibi A takım listesi 14’ün altına inen ve bu yüzden sahaya çıkamayan takımların hükmen yenik sayılması için TFF çalışma başlattı.

Korona nedeniyle erteleme değil hükmen yenilgi mi geliyor!

Göztepe ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, Süper Lig karşılaşmalarında koronavirüs (Covid-19) vakaları nedeniyle sahaya çıkamayan takımların hükmen yenik sayılması konusunda Futbol Federasyonu’nun çalışma yaptığını söyledi.

Sepil, TFF’nin liglerin tamamlanması konusunda endişesi olduğunu, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki gibi A takım listesi 14’ün altına inen ve bu yüzden sahaya çıkamayan takımların hükmen yenik sayılmasının gündeme geldiğini açıkladı. Mehmet Sepil, kulüplerin önce kendi aralarında konuşacağını, kararın ligin ilk yarısında geçerli olmayacağını söyledi.

HERKES LİGİ BİTİRMEK İSTİYOR
TFF Başkanı Nihat Özdemir’en çarşamba günkü toplantı öncesi kendisini arayıp bu durumu kulüp başkanlarıyla paylaşmasını rica ettiğini belirten Mehmet Sepil şöyle konuştu, “Aralık ayının ortasından itibaren inanılmaz bir maç trafiği var. Avrupa, Türkiye Kupası maçları var. Opsiyonlardan biri maçın oynanmadığı durumda oynamayan takımı hükmen yenik saymak. Bu Süper Lig kulüpleri tarafından görüşülsün istendi. ‘Sizi anlıyoruz. Önce kulüpler kendi aralarında konuşacak’ dedik. TFF ile tekrar irtibata geçeceğiz. Bütün kulüpler kendi yönetim ve hocalarıyla konuşacak. Tüm kulüp başkanları bu sene ligi bitirmek istiyor. ”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X