Koronavirüs kısırlık nedeni mi? Prof. Dr. Derya Unutmaz’dan önemli açıklamalar

Prof. Dr. Derya Unutmaz Türkiye’ye geldi. Ayağının tozuyla CNN TÜRK’e önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüs aşının kısırlığa yol açtığı iddialarını net bir dille reddeden Unutmaz, “Bu mümkün değil bir kere mantık hatası var! O zaman korona olan herkes kısır olurdu” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs kısırlık nedeni mi? Prof. Dr. Derya Unutmaz’dan önemli açıklamalar

Salgın sürecinde kamuoyunu sık sık bilgilendiren, Amerika’daki Türk bilim insanı Prof . Dr. Derya Unutmaz Türkiye’ye geldi. CNN TÜRK’e önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin normalleşme sürecine dair ve özellikle aşıyla ilgili doğru bilinen yanlışlara ilişkin mesajları oldu. ‘Önümüzdeki 1-2 ay kritik. Tamamen normale döndük gibi davranılmamalı’ diyen Prof. Dr. Unutmaz ayrıca koronavirüs aşılarının kısırlığa yol açıp, açmadığına dair açıklamada da bulundu.

Unutmaz bu iddiaları değerlendirirken, “Bu mümkün değil bir kere mantık hatası var! O zaman korona olan herkes kısır olurdu.. Böyle bir şey mümkün değil” ifadelerini kullandı. CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve Halil Kahraman’ın özel haberi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X