‘Kubbelerden Semaya’ adlı eser Cumhurbaşkanı’na takdim edildi

Bursa İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, ‘Kubbelerden Semaya’ adlı eseri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdim etti.

‘Kubbelerden Semaya’ adlı eser Cumhurbaşkanı’na takdim edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile 81 il müftüsünü kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki kabule Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay da katıldı. Ay, Bursa İl Müftülüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Kubbelerden Semaya’ adlı eseri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, ‘Bu milletin manevi önderleri olan din adamlarının tıpkı Çanakkale’de ve diğer cephelerdeki mücadelelerde olduğu gibi Kurtuluş Savaşı’nda da çok büyük rolü ve çok ciddi katkısı vardır. Günümüzde, çeşit çeşit fitneler Müslümanları adeta kör etmiş, İslam alemini esir almıştır. Geçmişte medeniyetimizi besleyen Yunusların, Hacı Bayramların, Mevlanaların sayesinde bu topraklarda Müslümanlar ve her kavimden, her inançtan insanlar asırlarca huzur içinde yaşamıştır. İşte bunu sağlayan anlayışı yeniden İslam âleminin tümüne teşmil etmeli, Müslümanları huzura sükûna kavuşturmalıyız. Bu noktada özellikle Doğu ve Güneydoğuda görev yapan kardeşlerime çok büyük bir sorumluluk düşüyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X