Küçük Yusuf’tan geriye ‘Babalar Günü’ klibi kaldı

Karacabey’de oynadığı havalı tüfekten çıkan saçmanın yüzüne isabet etmesi sonucu yaralanan 8 yaşındaki Yusuf İpeker, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Talihsiz Yusuf’tan geriye, Babalar Günü’nde babası Recep İpeker için hazırladığı ve babasıyla b

Küçük Yusuf’tan geriye ‘Babalar Günü’ klibi kaldı

Karacabey’de oturan Nevin- Recep İpeker çiftinin tek çocukları Yusuf, geçen pazartesi günü yan apartmanda oturan teyzesi Sevdiye Güneş’in evine gitti. Burada oynarken namlusuna baktığı havalı tüfeğin tetiğine basan Yusuf İpeker, saçmanın yüzüne isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yusuf İpeker, burada ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulans helikopterle Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin Cerrahi Servisi’ne yatırılan Yusuf İpeker, ameliyat edildi. Yusuf İpeker, tedavisinin sürdüğü yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

‘BANA BİR MASAL ANLAT BABA’

Karacabey’de Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır İlkokulu 3’ncü sınıfına giden Yusuf İpeker’in ölümü, ailesini ve öğretmenini acıya boğdu. Talihsiz Yusuf’tan geriye, Babalar Günü’nde çok sevdiği babası için birlikte çektirdiği fotoğraflarından oluşan kısa klibi anı olarak kaldı. Talihsiz Yusuf’un, Oya Küçümen’in seslendirdiği ‘Bana Bir Masal Anlat Baba’ parçasının fon müzik olarak kullandığı klibinde babasına olan duygularını, ‘Hayatın anlamı ve tüm güzzelliklerini öğreten adam. Benim Sevgili Babam. Babalar günün kutlu olsun’ diyerek yazması dikkat çekti.

Bursa Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılacak olan Yusuf İpeker’in cenazesi, Karacabey’de toprağa verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X