Kültür yarışmasının ödülleri dağıtıldı

Uluslararası düzenlenen ve bu yıl Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen 5’inci Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın Bursa ayağında ödüller sahiplerini buldu.

Kültür yarışmasının ödülleri dağıtıldı

Bu yıl İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından organize edilen ve ‘Yola çıkmak isteyene, yol açık’ mesajı ile her kesimden insanın davet edildiği, Kur’an-ı Kerim Meâli konulu 5’inci Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın Bursa ayağında A, B, C, D kategorilerinde ödüller, Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda yoğun katılımın sağlandığı törende sahiplerine dağıtıldı. 

Tiyatro Külliye’nin sergilediği tiyatro oyunun ardından yaş aralığına göre A, B, C olarak sınıflandırılan kategorilerde birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye ise bin TL değerindeki hediye çekleri sahiplerine verildi. 

Büyük ödülün Umre seyahatinin olduğu D kategorisinde ise birinciye Niltur’un Umre seyahati çeki takdim edilirken, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye ise 2 bin TL değerindeki hediye çekleri kazananlara dağıtıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X