Kupada sürpriz kura! İşte Bursaspor ve Karacabey’in rakipleri…

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Süper Lig ekibi Göztepe ile eşleşti… Kupadaki diğer Bursa takımı Karacabey Belediyespor’un rakibi ise Fenerbahçe oldu… Bursaspor ve Karacabey Belediyespor maçlarını deplasmanda oynayacak…

Kupada sürpriz kura! İşte Bursaspor ve Karacabey’in rakipleri…

Covid-19 tedbirleri kapsamında kulüp temsilcilerinin yer almadığı kura çekimi, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas tarafından gerçekleştirildi. Kura çekimi töreninde, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından teknik bilgilendirmelerde bulunuldu.

Tek maç eleme usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak 5. Eleme Turu’nda, 4. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan 26 takım ile geçen sezonun Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor ile Avrupa Kupaları’na katılım hakkı kazanan Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor, Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray takımları olmak üzere toplam 32 takım yer alıyor. Maçlar 15-16-17 Aralık tarihlerinde seri başı takımların sahasında oynanacak.

Karatay Termal 1922 Konyaspor’u yenerek 5. tura yükselen Bursaspor’un rakibi Süper Lig’den Göztepe oldu…

Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor’u eleyen Karacabey Belediyespor ise Fenerbahçe ile eşleşti…

Her iki Bursa takımı seribaşı olmadığı için maçlarını deplasmanda oynayacak…

İŞTE EŞLEŞMELER

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X