Liseli kız dehşeti yaşadı… Çatıda 8 günlük esaret!

İstanbul’da liseli E.A., M.A. tarafından tehditle kaçırılarak 8 gün boyunca çatıda zorla tutuldu. Donma tehlikesi geçirdi, kuru ekmek ve su ile hayatta kaldı.

Liseli kız dehşeti yaşadı… Çatıda 8 günlük esaret!

İstanbul’un Maltepe ilçesi Gülensu Mahallesi’nde E.A. (14), okuldan tanıdığı M.A. (17) ile sevgili oldu. İddiaya göre M., E.’ye attığı tehdit mesajlarıyla onunla bir buluşma ayarladı. Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak ve Bulut Yamandağ’ın haberine göre, ailesine, “Amcamlara gidiyorum” diyerek evden çıkan ve E.’den bir daha haber alamayan anne ve babası, evdeki tablette tehdit içerikli mesajları görünce polise başvurdu.

Bıçak zoruyla kaçırıldığını ve günlerce bir binanın çatısında rehin tutulduğunu iddia eden E.A., M.A.’nın kendisini bir binanın çatısına kapattığını söyledi. M.A.’nın ailesi durumu fark ederek polise haber verdi. Çocuklar ailelerine teslim edildi. E.A. yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Benimle buluşmak istedi. Gelmezsen evi başınıza yıkarım dedi. Gittim. Bıçakla tehdit etti. Önce Gebze’de yıkık bir binada kaldık. Sonra beni Maltepe’de bildiği bir binanın çatı katına çıkardı. Fareler vardı. Binanın arka bahçesinden çaldığı battaniyenin üzerinde uyuduk. Geceleri çok soğuktu. Ne yiyecek, ne de para vardı. Beni çatıya kilitleyip geceleri kuru ekmek toplayıp geliyordu. Sadece kuru ekmek ve su vardı. Cami tuvaletini kullanıyordum. Çantasından çıkardığı bir şeyi içiyordu. Onu içince tavırları değişiyordu, beni taciz ediyordu.”

Baba A.A. ise, kızım kaçırıldıktan sonra çocuğun ailesinin arayıp başlık parası teklifi ettiğini iddia ederek, “Ona bunu yaşatanların cezasını çekmesini istiyorum. Koca şehrin göbeğinde böyle bir eşkıyalık olamaz. Suç duyurusunda bulunduk” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X