M.K.Paşa Belediyesi’nden ambalaj atıklarının toplanması işi…

Mustafakemalpaşa Belediyesi ambalaj atıklarının toplanması işini ihale usulü ile kiraya verecek…

M.K.Paşa Belediyesi’nden ambalaj atıklarının toplanması işi…

ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre;

Belediye sınırları içerisinde, 2872 Sayılı Çevre Kanunun 8, 11 ve 12 inci maddeleri ile 26.06.2021 tarih ve 31523 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış ve yürürlüğe girmiş olan “Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği” ve 12.07.2019 tarih ve 30829 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olan “Sıfır Atık Yönetmeliği” gereği oluşturulan Sıfır Atık Yönetim Sistemi uyarınca Mustafakemalpaşa Belediyesi Ambalaj Atıkları Yönetim Planına uygun olarak üretim artıkları hariç, Atık Yönetimi Yönetmeliğindeki atık tanımına uyan her tür ambalajın ve ambalaj malzemesinin (Hammaddeden işlenmiş ürüne kadar, bir ürünün üreticiden kullanıcıya veya tüketiciye ulaştırılması aşamasında, taşınması, korunması, saklanması ve satışa sunulması için kullanılan herhangi bir malzemeden yapılmış geri dönüşümü mümkün olmayan ürünler de dâhil tüm ürünleri);  (cam,  kâğıt- karton,  metal, plastik, ahşap vb.) İlçemiz sınırları dâhilinde olan 131 mahalleden 01/01/2023 – 30/ 09/2024 tarihleri arasında kaynağında ayrı toplanması,1.sınıf atık getirme merkezinden atıkların nakli ve yükleniciye ait lisanslı Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisinde ayrıştırılarak değerlendirilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulü ile ihale edilecektir.

İdarenin belirlediği bir toplama programı uyarınca ambalaj atıklarını toplama- taşıma, ayırma ve satış işlemlerini gerçekleştirecektir.

İhale Yeri: Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı Encümen Odası
Tarihi: 06.12.2022
Saati: 14:00
Usulü: İhale yukarıda belirtilen yer ve tarihte Mustafakemalpaşa Belediyesi Encümenince, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca AÇIK TEKLİF USULÜ ile yapılacaktır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X