M.K.Paşa Belediyesi’nden satılık 6 adet taşınmaz…

Mustafakemalpaşa Belediyesi 6 adet taşınmazı ihale usulü ile satacak…

M.K.Paşa Belediyesi’nden satılık 6 adet taşınmaz…

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre;

Mülkiyeti Belediyeye ait ilanda niteliği belirtilen gayrimenkuller 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ihale ile satılacaktır.

Bu husustaki ihale, ilanda belirtilen taşınmazların satışı 11/10/2022 Salı günü saat 10:00’dan itibaren Hamzabey Mahallesi Bursa Caddesi No:44 adresindeki Belediye Düğün Salonunda, İhale Komisyonunca (Encümenince) yapılacaktır.

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 500,00TL (Beşyüzlira) karşılığında Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden temin edebilirler. (Şartname başvuru öncesi idarede ücretsiz görülebilir) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 6. Maddesine göre ihaleye katılmayacak olanlar şartnamede belirtilmiştir.

İhaleye iştirak edeceklerin,  istenilen belgelerle birlikte Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne en geç 10/10/2022 Pazartesi saat 17:00’a kadar başvuruda bulunmaları ve dosyaları teslim etmeleri gerekmektedir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X