Madem parasını ödüyorsunuz o zaman bize verin

Side’de Timsah’ın kamp yaptığı otelde kalan mavi lacivertliler, yeşil beyazlı yönetime yıllık 1 milyon 750 bin Euro kazanan Fransız kaleci için öneride bulundu

Madem parasını ödüyorsunuz o zaman bize verin

Bursaspor’un Side kampı dün sona erdi. The Sense Otel’de kalan yeşil beyazlılar, bu süreçte birçok ilginç olay yaşadı. 

Özellikle transferlerle ilgili hareketli saatler yaşanırken, en dikkat cekici olan Sebastien Frey için yaşandı. Bursaspor’un kamp yaptığı otelde kalan PTT 1.Lig ekibini  Adana Demirspor, Fransız kaleci için yeşil beyazlı yönetimin kapısını çaldı.

KABUL ETMEDİ

Mavi lacivertli ekibin Sportif Direktörü Samet Aybaba’nın Frey için “Madem parasını ödüyorsunuz, o zaman bize verin oynatalım’ dediği öğrenildi. 

Serdar Kulbilge’yi Kayserispor’a veren ve kaleci sıkıntısı yaşayan Adana ekibinin bu yöndeki talebinin yönetim tarafından Frey’e iletildiği ancak tecrübeli file bekçisinin bu teklife olumlu yanıt vermediği bildirildi.

YİNE GÖRÜŞECEKLER

Bu konuda Teknik Direktör Şenol Güneş’in de Fransız file bekçisiyle görüştüğü ancak sonuç alamadığı öğrenildi. Gerek Taiwo, gerekse Frey’le yollarını ayırmak için şuana kadar bin bir yolu deneyen Bursaspor yönetimin her iki futbolcunun menajerlerini Bursa’ya da çağırdığı gelen haberler arasında.

Tarafların önümüzdeki hafta tekrar bir araya geleceği ve anlaşma zemini arayacağı kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X