Marmaris’te iki köyü kurtaran Bursa İtfaiyesi’ne teşekkür var

Dün bu sütunlardan Marmaris’te devam eden orman yangınlarına Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin de müdahale ettiğini aktarmıştık.21 personel ve 7 araçla yangınları söndüren Bursa İtfaiyesi’nin bölgede 2 köyü kurtardığını öğrendik.Orhaniye ve hemen ardındaki Keçibükü köylerine kadar yaklaşan yangına müdahale eden Bursa ekibine bölge halkından dan teşekkür gelmiş. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazdı…

Marmaris’te iki köyü kurtaran Bursa İtfaiyesi’ne teşekkür var

Bursa İtfaiyemizin başarısı takdire şayan. Ekipte görev alan tüm yangın savaşçılarını da tebrik ediyoruz.

Halen bölgede söndürme çalışmaları yürüten ekibe BUSKİ Genel Müdürlüğü’nden de önceki gün ilave tanker desteği gönderildiğini öğrendik.

Yıldırım ve İnegöl gibi büyük ilçelerimizden de felaket bölgelerine belediyelerimizin araç takviyesi yaptığını görüyoruz.

Diğer yandan, Bursa yangın bölgelerine yardım ulaştırmak için de harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi ve BTSO öncülüğünde oluşturulan yardım TIR’ları bölgeye sevk edilirken Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve Bursa Milletvekili Refik Özen’in de dün yangın bölgesine gittikleri, Manavgat Kriz Merkezi’nde çalışmaları yerinde incelediklerini görüyoruz.

Bursa’da diğer ilçe belediyelerimizin, kimi STK’ların ve özel sektörün de bölgeye yiyecek, içecek, ilaç, giysi vb. gibi yardımlar ulaştırma başladıklarını görmek sevindirici.

İhsan Aydın’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X