Medyatik bakanın ada kaçamağı

Yunan bakan Varoufakis, kızağa çekildikten sonra hafta sonu kafa dinlemek için yazlığına gitti. Alman basını onu feribotta yakaladı.

Medyatik bakanın ada kaçamağı

Yunanistan’ın medyatik bakanı yine Alman Bild gazetesinin hedefinde…

Almanya’yı para için çok sıkıştırdğından ötürü Yunanistan’ın ve Almanya’nın gündemden düşmeyen Maliye Bakanı Yanis Varoufakis, hafta sonunda yazlığa giderken görüntülendi. 

Bild muhabiri Peter Tiede, Varoufakis ve eşi Dana Stratou’yu cumartesi günü başkent Atina’dan bir saat uzaktaki Aegina Adası’na giden feribotta buldu.  Gazete, Tiede’nin röportaj teklifini reddeden Varoufakis’in adanın eteklerinde yazlığı bulunduğunu belirtti.

.

YENİDEN BORÇ ALMADAN KUTRULMA PEŞİNDE

Başbakan Aleksis Çipras’ın, anlaşmaz tutumu nedeniyle tepki çekmesinin ardından, Avrupa Birliği (AB) ve  IMF ile kredi görüşmelerini yürüten heyetten aldığı Varoufakis son röportajında, ülkesinin kredi borcunun yeniden yapılandırılması halinde, başka borç almalarına gerek kalmayacağını öne sürmüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X