Meral Akşener bugün Bursa’da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Bursa’ya geliyor. ‘‘Türkiye’nin tüm ilçelerini gezme” projesi kapsamında bugünden itibaren Bursa’da 2 gün kalacak olan Akşener, esnafı ziyaret edecek.

Meral Akşener bugün Bursa’da

Bu sabah saat 10.00’da Kestel Meydan’ında esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Akşener, ardından İYİ Parti Kestel İlçe Başkanlığı’na gidecek. Saat 11.30’da Gürsu’ya geçecek olan Akşener, burada da esnafla sohbet ettikten sonra, ilçe başkanlığında partililerle buluşacak. Saat 13.30’da Yıldırım da Tayyareci Mehmet Ali Caddesi esnafı ve ilçe başkanlığına gidecek olan Akşener, ardından 15.30’da Görükle’deki öğrencilerle bir araya gelecek, esnafı dinleyecek. Akşener, yarınki programını saat 17.30’da İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’nda sonlandıracak.

Akşener yarın da Ulucami, Kapalı Çarşı, Uzun Çarşı ve Kozahan esnafını ziyaret edecek ve Mudanya ile Gemlik ilçelerinde temaslarda bulunacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X