Milli Emlak’tan Bursa’da satılık taşınmazlar…

Milli Emlak Gemlik’te 17 adet taşınmazı ihale usulü ile satacaktır, 4 adet taşınırı kiraya verecek…

Milli Emlak’tan Bursa’da satılık taşınmazlar…

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre;

İlanda tapu ve ihale bilgileri belirtilen 1 ila 17’nci sıralarındaki taşınmazların satış ihaleleri ile 18 ve 19. sıradaki taşınmazların 5 yıllığına kiralama ihaleleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’inci maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile 20. sıradaki taşınmazın Yöresel Ürünlerin Hazırlanması ve Satışı ile Sosyal ve Kültürel Amaçlı olarak kullanılmak üzere 5 yıllığına kiralama ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesine göre “Pazarlık Usulü” ile 21’nci sıradaki taşınmazın irtifak hakkı ihalesi ise 2886 sayılı Yasanın 51/g maddesine göre “Pazarlık Usulü” ile şartnamelerinde belirtilen hususlar dâhilinde hizasındaki tarih ve saat’te Gemlik Milli Emlak Müdürlüğünde oluşturulacak ihale komisyonunca, Milli Emlak Müdürü makam odasında yapılacaktır.

İhaleye ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri dâhilinde Gemlik Milli Emlak Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X